Charlotte de Bourbonlaan 37
3136 CK Vlaardingen

Telefoon : +31 (0)10 435 95 19
Fax : +31 (0)10 435 99 17

Flensbeschermer

Een flensbeschermer is een goed middel om gevaarlijke sproeiers binnen de perken te houden. Een flensbeschermer werkt in feite als een hoes die om de flens heen wordt getrokken. Het materiaal is kunststof ( bijvoorbeeld PTFE) of RVS en wordt soms van een doorzichtig gedeelte voor visuele controle voorzien.

Flensbeschermers winnen aan bekendheid en hun toepassingsgebied wordt steeds breder. In de chemische industrie worden installaties van flensbeschermers voorzien. Ook bij demi water installaties wordt gebruik gemaakt van flensbeschermers. Bij energie centrales wordt een flensbeschermer preventief aangebracht om de kans op brand in de oliecircuits rondom turbines te reduceren.

Een kritische inventarisatie waar de flensbeschermer het best kan worden ingezet, zal de investering tot een minimum beperken. REVA en partnerbedrijf Applicazioni Tecniche helpen u daar graag verder mee. Net zoals bij het inmeten, op maat construeren en installeren van de flensbeschermer.

Met de flensbeschermer zal de kans op een ongeval, schade aan de installatie of brand ten gevolge van een lekkende verbinding, tot een minimum worden gereduceerd en verdient de investering zich in korte tijd dubbel en dwars terug.

Neem contact met ons op via tel. 010-4359519 of mail naar info@revabv.nl o.v.v. ‘flensbeschermer’.