Charlotte de Bourbonlaan 37
3136 CK Vlaardingen

Telefoon : +31 (0)10 435 95 19
Fax : +31 (0)10 435 99 17

Gesloten pomp

Wij beschikken over luxe zoals autoís, tvís, computers en telefoons. Voor deze productieprocessen zijn er vaak vloeistoffen nodig, welke een bedreiging kunnen vormen voor de mens en het milieu. REVA streeft er naar deze vloeistoffen zo veilig en verantwoord mogelijk te verpompen en te zorgen voor een secundaire veiligheid.

Wij maken hiervoor gebruik van onder andere een gesloten pomp. Deze gesloten pomp is lekvrij en zorgt er voor dat media niet in de atmosfeer terecht kunnen komen. Het gebruik van een gesloten pomp draagt dus een steentje bij aan het verbeteren van het milieu.

Naast een gesloten pomp in de uitvoering als een busmotorpomp kunt u bij ons ook terecht voor onder andere luchtgedreven membraanpompen, kunststof centrifugaalpompen of vatenpompen van diverse hoogstaande merken. Alle pompen zijn te leveren voor een goede prijs en zijn snel leverbaar.

Wilt u meer informatie of prijzen ontvangen over een gesloten pomp en het gebruik hiervan, kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)10 435 95 19. Mailen kan ook naar info@revabv.nl. Wij helpen u graag verder!