Charlotte de Bourbonlaan 37
3136 CK Vlaardingen

Telefoon : +31 (0)10 435 95 19
Fax : +31 (0)10 435 99 17

Tandradpomp

Onze Idropres tandradpomp is een betrouwbare pomp die ingezet kan worden bij het verpompen van dikke, vloeibare producten zoals lijm, vet, verf, olie en inkt. Een tandradpomp is een stabiel apparaat dat gewoon doet wat er van hem verwacht wordt. Geen poespas dus, maar eenvoudig in het gebruik. Als u wilt dat de Idropres tandradpomp de vloeistof verpompt, dan gebeurt dat ook.

De tandradpomp heeft een stevige constructie met een solide binnenvertanding. Dit zorgt ervoor dat de vloeistofstroom mooi gelijkmatig blijft, waardoor het risico op de beschadiging van het product zo veel mogelijk beperkt wordt. Ook kan de tandradpomp twee kanten op draaien, wat natuurlijk enorm praktisch is als de vloeistof ergens zowel in- als uitgepompt moet worden.

De tandradpomp is de ideale machine wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige, maar betrouwbare pomp voor het verpompen van dikke vloeistoffen. Door de zelfaanzuigende werking heeft u er, na het opstarten ervan, bijna geen omkijken meer naar. Dit is dan ook de juiste partner voor langdurige projecten.

Wilt u meer weten over deze pomp? Wij kunnen u alles vertellen over het vermogen, de constructie en voor welke werkzaamheden het apparaat bij uitstek geschikt is. Neemt u contact met ons op voor informatie. U kunt ons bereiken per telefoon, maar natuurlijk nemen wij ook graag de tijd om uitgebreid uw e-mail te beantwoorden of om u desgewenst terug te bellen.