Canned motor pomp

Teikoku busmotor ( canned motor) pompen: veilig en efficiënt

Wie een manier zoekt om gevaarlijke vloeistoffen op een veilige manier te verpompen, komt snel uit op de busmotor ook wel canned motor pomp genaamd. Zeker binnen de chemische en petrochemische industrie geniet dit principe de voorkeur. Dit komt onder andere door de ingebouwde second containment, oftewel dubbele insluiting, die een extra barrière vormt tegen bij een mogelijke lekkage. Het levert dan ook een enorme bijdrage aan een gezonde werk- en leefomgeving. Daarnaast is de rest van het ontwerp duurzamer, compacter en onderhoudsvriendelijker in vergelijking met andere pompen. Bij REVA B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment aan busmotor ( canned motor) pompen van wereldmarktleider Teikoku. Lees verder voor meer informatie over ons aanbod.

Waarom een Teikoku pomp ?

Sinds begin jaren 60 van de vorige eeuw, is Teikoku toonaangevend op het gebied van de fabricage van busmotor (canned motor) pompen. Inmiddels zijn ze als toonaangevende producent wereldwijd actief in diverse industrieën, waaronder de (petro)chemische, nucleaire en voeding/oleochemicals. Teikoku is innovator in hart en nieren en blijft onderzoek doen om hun producten te verbeteren.
Hieronder een aantal andere redenen waarom een Teikoku pomp het overwegen waard is:

  • Het overgrote deel van de pompen is uitgerust met het gepatenteerde Teikoku Rotor Guardian systeem (TRG). Hiermee bent u in staat om de lager conditie, oftewel schokpuls, te monitoren. Deze kunt u eventueel aansluiten op een extern alarm.
  • De pompen van Teikoku hebben een vermogen tot 550 kW, kunnen temperaturen aan van maximaal 450 °C en een systeemdruk tot 550 bar.
  • Iedere geproduceerde canned motor pomp wordt uitvoerig mechanisch en elektrisch gecontroleerd en getest.
  • De pompen voldoen uiteraard aan de geldende Europese EC richtlijnen, kunnen in ATEX uitvoering worden geconstrueerd of bijvoorbeeld volgens de API 685 normering.

Contact

Natuurlijk kan het zijn dat u nog vragen hebt over de specificaties van de busmotorpompen in ons assortiment. In dat geval kunt u een brochure opvragen of zelf downloaden. Komt u er niet uit? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat of een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt. REVA neemt uiteraard graag de tijd voor u.

Schuiven naar boven