Kube mobiele diesel

KUBE mobiele diesel – en benzine calamiteiten pompsets

Niemand wil ermee te maken krijgen, een noodsitutatie, bijvoorbeeld plotselinge overstroming of (stal)brand, waarmee van het ene op het andere moment, een acuut gevaar ontstaat. Zelfstandig kunnen ingrijpen, vooruitlopend op de komst van een reguliere hulpdienst zoals de brandweer, kan in zo’n situatie zelfs levensreddend zijn. Bovendien is de kans reëel, dat bij direct handelend optreden de gevolgschade aan bedrijf, gebouw of ander object, substantieel blijft beperkt.

Mits water beschikbaar in de directe omgeving, biedt REVA B.V. u hiervoor nu een unieke oplossing in de vorm van een compacte – en mobiele pompset, die geheel zelfstandig is te bedienen. Hoe prettig moet de gedachten zijn, om tegen een betaalbare oplossing in zo’n noodsituatie zelfstandig te kunnen acteren?

De lijn unieke zelfaanzuigende pompen van fabrikant KUBE kenmerkt zich door :

 • 3 compacte uitvoeringen, leverbaar met benzine of diesel motor.
 • tot 10 meter aanzuighoogte zonder eerst de pomp te moeten opvullen, dat wordt gerealiseerd door het gepatenteerde systeem van een aanzuigwaaier onderaan de zuigslang en die wordt aangedreven door een flexibele as in de zuigslang.
 • de mogelijkheid om schoon- vuil – of zeewater, water met olieresten en slootwater te verpompen, waarbij tevens drooglopen geen bezwaar is.
 • gemakkelijke verplaatsbaarheid en bediening
 • CE en EN 14466 certificering

Iedere unit wordt compleet geleverd met:

 • 10 meter aanzuigslang ( 5 * 2 meter met 4” Storz koppeling)
 • 2 * 20 meter afgifte slang, 21/2” Storz koppeling
 • 2 stuks zuigfilter met daarin gemonteerd de aanzuigwaaier.
 • 4 montage sleutels 4” en 2,5 “
 • 2 stuks veiligheidstouw lengte 15 meter
 • optioneel kunnen onder andere een set wielen, extra lengte aan persslang, sproeinozzels en containerbehuizing worden geleverd, of montage op een aanhangwagen, afhankelijk van uw wensen en actuele situatie ter plaatse.

De mobiele – en compacte calamiteiten pompsets waarborgen op deze manier een maximale veiligheid, ook in de meest lastige omgevingen en zijn speciaal ontworpen voor brandweerkorpsen om moeilijk bereikbare plaatsen snel te kunnen benaderen, de agrarische sector om beginnende stalbranden zelfstandig te kunnen bestrijden, aannemerij, loonwerker bedrijven o.a. voor stofbestrijding, technisch materieel verhuur sector, bungalow – en pretparken, caravan – en camper stallingen, alsmede zwembad & welness aanleg – en renovatie firma’s.

Voor uitgebreide informatie en video’s bezoekt u ook eens www.kubepump.com

Wilt u meer weten, een demonstratie van de KUBE pomp unit, of een gezamenlijke inventarisatie van uw situatie ter plaatse, neemt u dan telefonisch contact op via +31 (0)10 435 95 19,

mail naar info@revabv.nl of plan nu een afspraak via de button aan rechterzijde.

Wij helpen u graag verder.

Schuiven naar boven