Steeds meer flexibiliteit in augustus periode bij Italiaanse partner bedrijven van REVA

Er wordt nog wel eens verondersteld, dat veel Italiaanse bedrijven in de zomer periode gedurende vrijwel de gehele maand Augustus zijn gesloten. REVA constateert een steeds grotere mate van flexibiliteit.

Twee van de Italiaanse partners waren gedurende twee weken in de recente Augustus periode gesloten. De overige weken waren de fabrieken echter gewoon geopend.

Met partner bedrijf Applicazioni Tecniche heeft REVA nota bene midden in Augustus een spoedklus uitgevoerd. Bij één van onze relaties wilde men met spoed Techno spray shields voor flenzen, geschikt voor zwavelzuur geïnstalleerd krijgen. Na het eerste telefonisch kontact op een woensdag, vond diezelfde middag nog een inventarisatie op site plaats. De bruikbare shields van voorraad, zijn direct geïnstalleerd. De ontbrekende shields zijn met spoed besteld bij de fabriek in Italië en met sneltransport de daaropvolgende maandag geleverd en geïnstalleerd. Van het eerste kontact, tot levering en installatie binnen 5 dagen. Dat dit project in Augustus kon worden uitgevoerd, was uitsluitend door de zeer flexibele instelling van de fabriek mogelijk. Eens te meer wordt hiermee onderstreept, dat steeds meer Italiaanse fabrikanten afrekenen met het van oudsher ‘traditionele sluiten van de fabriek gedurende de maand Augustus’.


Enkele Techno spray shields geïnstalleerd
 

Steeds meer flexibiliteit in augustus periode bij Italiaanse partner bedrijven van REVA
Schuiven naar boven